Tapijt

Tapijt

Voor een zachte vloer onder uw voeten kiest u voor tapijt!

Bij ons vindt u tapijt voor bijna elke ruimte, zowel woon- als slaapkamer en zelfs voor op kantoren. Hierbij kunt u kiezen voor een projectkwaliteit met daarbij de juiste pool geschikt voor zwenkwielen. Voor uw woon- of slaapkamer kunt u ook kiezen tussen vele pool hoogtes en hardredenen. Met de juiste kleur en gewenste materiaalkeuze, kunt u vele combinaties maken.

Tapijt is tevens de beste vloer voor mensen met allergieën, alle stofdelen die normaal bij een harde vloer door de ruimte verspreidt blijven, blijven bij tapijt gewoon op hun plaats liggen. Hierdoor kunt u de stof gemakkelijk met een stofzuiger verwijderen. Daarnaast heeft een van onze merken Desso, een speciale collectie ontwikkeld voor mensen met een allergie. (Desso airmaster)

Airmaster

Een andere optie is het toepassen van tapijt op de trap en/of doorlaten lopen op de overloop. Voor de trap heeft u ook de mogelijkheid om een loper te laten plaatsen met een mooie afwerking en eventuele traproede. Traproedes hebben wij van het merk Peitsman.

Wilt u geen tapijt in de gehele ruimte, maar wilt u wel een knusse en akoestische oplossing? Dan kunt u eventueel kiezen voor een Vloerkleed of Carpet. Deze kunnen naar gewenste maat en gewenste afwerkingen voor u worden gemaakt. Wij bieden u een breed tapijt assortiment waarbij u kunt kiezen uit verschillende poolhoogtes, hardredenen en kleuren.

Ons tapijtassortiment bestaat uit;