Screens

Screens

Met de Palma & Palma Vento screen bieden wij u  een populaire screen die zich vooral kenmerkt door de karakteristieke afgeschuinde kastvorm en de grote diversiteit aan doekdessins. Uiteraard behoort een ronde of een vierkante kastvorm ook tot de mogelijkheden. De doeken van de screens zijn zodanig geraffineerd geweven dat hinderlijke straling en warmte buiten worden gehouden. Het doek wordt veilig opgeborgen in de cassette en is daarmee beschermd tegen invloeden van buiten. Met de verschillende montagemogelijkheden en typen zijgeleiding bent u verzekerd van een oplossing op maat. De Palma kan ook worden geleverd als windvast screen, aangeduid als type Vento.

Het doek van de Palma Vento wordt aan weerszijden geconfectioneerd met een rits die over de volledige screenhoogte door de slank weergegeven zijgeleiding loopt. Hiermee behoren klapperende doeken en onderlijsten tot het verleden. Doordat de onderlijst wordt uitgevoerd met een borstel en de zijkanten volledig gesloten zijn heeft de Palma Vento naast uitstekende zonwerende eigenschappen ook een insectenwerende functie.

De Palma kan zowel handmatig als elektrisch worden bediend. Bij handmatige bediening heeft u de keuze uit een band- of koordopwinder en een slingerstang. De Palma Vento kan enkel met elektrische bediening worden uitgevoerd. Naast een muurschakelaar kan de controle worden beheerst met een afstandsbediening  en smartphone of zelfs via een zon- en windautomaat. Confort en controle heeft u zelf in de hand.

De aluminium componenten van de Palma en de Palma Vento zijn voor u te poedercoaten in een breed scala aan RAL-kleuren in zowel gladde als krasvaste structuuruitvoering. Samen met de uitgebreide en dynamische collectie screendoeken heeft u de mogelijkheid een eigen passend sfeerbeeld te creëren. De doeken voldoen aan de hoogste eisen en zijn rot- en schimmelvrij.

Uiteraard hebben wij in onze showroom kleurstalen beschikbaar. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze merken; Rainbow, Roma, Velux