Knikarmschermen I Zonnescherm

Knikarmscherm I Zonnescherm

In ons assortiment hebben wij onder andere het type Topline opgenomen.

De techniek van de Topline wordt beschermd in een cassette. Hierdoor gaan alle onderdelen langer mee en blijft ook het doek lang mooi. Het doek wordt nog eens extra beschermd omdat de bovenrol achter een doekgoot draait. Dat draagt ook sterk bij aan de stabiliteit van het scherm.

De Topline wordt gemonteerd op beugels die over de volle breedte te verplaatsen zijn. Door met een aantal beugels te variëren krijgen we een gelijkmatige verdeling van krachten over de muur. Een veilig gevoel voor uzelf en uw gezin.

De aluminium lengteprofielen zijn geëxtrudeerd, dat verzekert u van robuuste en rechte onderdelen uit één stuk. De stabiele en erg robuuste knikarmen, met trekveren en drie kunststof omklede staalkabels verbinden de cassette met de mooi gevormde voorlijst.

De Topline kenmerkt zich door de kleine hoogte van de cassette en de robuuste uitstraling. Dit ontstaat doordat de armen zich voor de bovenrol in de cassette vouwen. De vier bouten voor de montage van de montagesteunen worden door de cassette aan het oog onttrokken. Door de compacte aansluiting van de voorlijst aan de rest van de cassette ontstaat de juiste behuizing voor een optimale bescherming van uw met zorg uitgekozen doek. De fraai gevormde eindafsluitingen van de voorlijst vormen een geheel met de zijkappen van de cassette.

De Topline kan handmatig bediend worden met een modern oogwindwerk en een bijbehorende slinger. Maar wilt u het comfort uitbreiden dan ligt een elektrische bediening voor de hand. De standaard SLT-motor is uitgevoerd met een doekrekcompensatie die er voor zorgt dat de voorlijst altijd aansluit op de rest van de cassette. Naast een draaischakelaar kan de controle op het product ook worden beheerst door een afstandsbediening en/of een centrale besturing door bijvoorbeeld een zon- en windautomaat.

De schermen zijn beschikbaar in een groot scala aan kleuren. Zo creëert u uw eigen sfeerbeeld, zoals dat past bij uw woning.