Gordijnen

Gordijnen behoren tot raambekleding, die voor een eigen sfeer in uw huis zorgen. Ook zorgen gordijnen voor privacy, dit is te bepalen in verschillende dikte stoffen. Verder zijn gordijnen een van de enige raambekleding die echt geluiddempend zijn. wij helpen u graag met het adviseren van een mooi gordijn dat we persoonlijk maken door kleur, plooi en rails.

De volgende merken behoren tot onze huiscollectie:

Kobé Essente indesfuggerhaus Oer Holland Haag Unland
Artelux Headlam ’t Stoffengilde Cordima loft79 Gea

In de categorie gordijnen vindt u bij ons:

Vitrages
Dunne gordijnstoffen die meestal direct voor uw raam geplaatst worden. De directe lichtval wordt getemperd. U creëert zodoende een matige privacy.

Overgordijnen
Gordijnstoffen in allerlei gradaties van lichtdoorlatendheid. Over het algemeen dient een overgordijn om ’s avonds privacy in uw ruimte te creëren en tevens het geluid te dempen.  Ook zijn er verduisterende stoffen in overgordijnen, deze hebben ook verschillende lichtdoorlatendheid.

In Between
Een In-Between is een gordijnstof dat een dichtere doorlating heeft dan een vitrage en transparanter is dan een overgordijn. De privacy van een In-Between is per dagdeel verschillend; overdag zult u gemakkelijk door het gordijn naar buiten kunnen kijken en heeft u veel privacy maar in de avond wisselt dit! Onze medewerkers kunnen u hier verder in adviseren.

U vindt bij Timmermans Indoor Design ook een uitgebreid assortiment roede- en railsystemen van het merk interstil Ook kunnen wij u elektrische rails van Forest en Somfy aanbieden.

VITRAGE

OVERGORDIJN