Bedbodems

Bedbodems

Een goede bedbodem is, in combinatie met een goed matras, erg belangrijk. De bodem en het matras zorgen samen voor een juiste ondersteuning en een optimale ventilatie.

Een bedbodem die met de nodige zorg en aandacht is uitgekozen genereert ook een langere levensduur van uw matras. En: hoe beter de afstemming tussen deze twee, hoe beter uw slaapcomfort!
Een andere positieve eigenschap van een kwalitatief goede bodem is, dat deze een lange levensduur heeft. In principe twintig jaar, of zelfs nog langer!

De keus is groot en de verschillende mogelijkheden en details zijn divers. We zetten voor u een aantal bedbodems op een rijtje:

  • Lattenbodem
  • Spiraalbodems
  • Boxspring bodem

Een lattenbodem

Een lattenbodem bestaat uit beuken latten die zijn opgehangen in kantelbare rubberen kappen en doorlopen tot op de zijkanten. Dat garandeert een uitstekende veerkracht over de volle breedte. Bij sommige bodems kan de veerkracht individueel worden afgesteld, bijvoorbeeld ter hoogte van de schouders en de heupen. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoering.

Laat u in onze showroom adviseren over de diverse mogelijkheden.