Shutters

Shutters zijn er in verschillende materialen en uitvoeringen.

Zo bieden wij Aluminium, Ecowood, Basswood Basic, Basswood Plantation, Basswood Clearview en Basswood Flat louver shutters.

Aluminium shutters zijn shutters die toepaspaar zijn in vochtige ruimtes zoals uw badkamer. Ook kunnen deze buiten geplaatst worden. De aluminium shutters hebben wij in de kleuren wit en zwart.

Ecowood shutters zijn shutters dat bestaat uit basswood en MDF, het Basswood hout wordt gebruikt in de delen waar kracht en stabiliteit belangrijk zijn zijn, terwijl MDF wordt toegepast in minder essentiële delen.. Ecowood Shutter kan alleen bij rechte ramen toegepast worden. U heeft hierbij keuze uit 10 verschillende kleuren, twee verschillende lameldiktes, uitvoering Tild Rod of Clearview.

Een Tilt Rod is een houten lat dat verticaal in het midden van de shutter is bevestigd. Hiermee kunt u de lamellen bedienen. Bij een Clearview uitvoering heeft u een optimale doorkijk zonder een houten lat in het midden. Hier moet u de lamellen met uw hand bedienen.

Basswood Basic shutter is een shutter met standaard uitvoeringen. Deze shutter is voledig van hoogwaardig Basswood. Dit is een lichte en stevige houtsoort dat in vele kleuren leverbaar is. Maar bij de Basic uitvoering is er gekozen voor 4 wit tinten met een lamel dikte van 63 mm. Deze uitvoering kan allen met Tild Rod.

De Basswood shutter Plantation is van hetzelfde Basswood als de Basic uitvoering, alleen heeft u hier meer keuzen in kleur en afwerking. Deze uitvoering is ook met Tilt Rod. Kiest u voor een uitvoering zonder Tilt Rod dat ook meerdere keuzes heeft in kleur en afwerking, dan kunt u kiezen voor een Basswood Clearview.

Een shutter kan zowel een klassieke, landelijke als strakke moderne uitstraling hebben. Houdt u liever van een moderne uitstraling dan kunt u kiezen voor de Basswood Flat louver shutter. Dit is een shutter met een platte lamel van 74,5 mm diep en een Clearview uitvoering. Een Flat louver zorgt ook voor nog meer privacy wanneer de lamellen gesloten zijn.

In onze showroom vindt u bovenstaand genoemde shutters en kunt u uw eigen gewenste shutter kiezen.

Wij verkopen shutters van het merk Copa.