Houten vloeren

Houten vloeren

Houten vloeren of Parket is een 100% natuurproduct. Dit product brengt sfeer, warmte en een huiselijke uitstraling aan uw interieur. Omdat hout een natuurproduct is kan dit altijd nog gaan werken, hierdoor ziet uw interieur er nog levendiger uit. Door de verschillende afwerkingen, kleuren, afmetingen kunt u uw eigenheid creëren in de ruimte waar het  parket gelegd wordt.

Wij hebben in onze showroom parket in een prachtige eigentijdse collectie. Of u nu op zoek bent naar een klassieke vloer, een retro eyecatcher, een exclusieve vloer of een gerookte vloer. Wij kunnen u een ruim assortiment bieden. Tevens is het mogelijk om stalen mee naar huis te nemen, om u te verzekeren van de juiste keuze.

De meeste vloeren zijn van Nederlands fabrikaat. Onze vloeren zijn opgebouwd uit een toplaag van zeer hoogwaardig hardhout, verlijmd op een onderlaag van eersteklas berken multiplex. Deze vloeren zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zodat voor elk interieur de juiste vloer te leveren is. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, met veel of weinig noest, verschillende behandelingen en allen afgewerkt met een Hot Press Olie of extreem matte lak.

Onlangs hebben wij een huismerkparket geïntroduceerd onder de naam ‘Vloerenhuys-Drunen’. In onze showroom kunt u de omvangrijke collectie komen bekijken.

Daarnaast bieden wij u onze diensten om uw bestaande vloer te schuren en opnieuw te behandelen met lak of olie. Wij werken uitsluitend met duurzame lakken en oliën. De lak is tevens leverbaar in een extreem matte uitvoering. Deze heeft het uiterlijk van een geoliede vloer.

Onze vakmannen leggen al vele jaren zelf het parket en geven hierbij ook het nodige onderhoudsadvies. Het onderhoud dat toepasbaar is op uw parket vindt u terug in onze eigen winkel.