Gordijnen

Bent u op zoek naar gordijnen om de sfeer en het geluid in uw huis te optimaliseren? Dan vindt u bij ons een zeer uitgebreid assortiment stoffen. De volgende merken behoren tot onze huiscollectie:

Kobé Essente Van den Acker Oer Holland Haag Unland
Artelux Headlam ’t Stoffengilde Cordima Ado Gea

Wilt u  gordijnen met een mooie uitstraling, laat u dan goed adviseren door onze medewerkers! Een gordijn met de juiste hangeigenschappen in combinatie met een juiste plooi maakt uw interieur compleet. In de categorie gordijnen vindt u bij ons:

Vitrages
Dunne gordijnstoffen die meestal direct voor uw raam geplaatst worden. De directe lichtval wordt getemperd. U creëert zodoende een matige privacy.

Overgordijnen
Gordijnstoffen in allerlei gradaties van lichtdoorlatendheid. Over het algemeen dient een overgordijn om ’s avonds privacy in uw ruimte te creëren en tevens het geluid te dempen.

In Between
Een gordijnstof tussen een vitrage en een overgordijn. Een goed alternatief voor diegene die slechts één  gordijn voor het raam  willen plaatsen. De In Between geeft geen 100% privacy, maar wel enorm veel sfeer in uw huis.

U vindt bij Timmermans Indoor Design ook een uitgebreid assortiment roede- en railsystemen van het merk Interstill. Ook kunnen wij u elektrische rails van Forest en Somfy aanbieden.